Üdvözöljük a

Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület tesztje | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület tesztje

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2017. december 18.

Az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület és partnerei felnőtteknek hirdeti meg pénzügyi felmérő programját. Céljuk a felnőttek pénzügyi és közpénzügyi tudásának és pénzügyi attitűdjének tudományos igényű mérése, a mérés alapján pedig a kutatásba bevontak pénzügyi ismereteinek hathatós fejlesztése. Tesztük kitöltése 30 percet vesz igénybe.

Az Egyesületről röviden: 2010 óta fejleszti pénzügyi ismeretek mérésére és fejlesztésére alkalmas pénzügyi kultúra modelljét.

Fő szakmai együttműködő partnerei:

• Állami Számvevőszék

• Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara

 

A pilot program 3 fő pillére:  

1) Az ECONVENTIO TESZT kitöltése a felnőttek között.

2) Tanulmány, kutatási jelentés készítése.

3) Tanulmány alapján oktatási anyag és tréningek fejlesztése felnőtteknek, pénzügyi és közpénzügyi témában, e tréningek és képzések pilotként való megvalósításával együtt. 

 

A kapcsolódó ECONVENTIO TESZT a http://teszt2017.econventio.hu  oldalon, vagy a

www.econventio.hu  oldalon található Econventio teszt banneren érhető el. A tesztet 2018. január31-ig lehet kitölteni. A teszt a kutatás érdekében regisztrációhoz kötött, de anonim. A teszt 40 kérdésből áll, kitöltésére 30 perc áll rendelkezésre. A tesztet kitöltőket hírlevélben tájékoztatják a helyes válaszokról, illetve kutatási jelentésükből tájékozódhatnak a felmerés országos eredményeiről.