Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Dunaújvárosi Foglalkoztatási Fórum és Paktum ülés

2019. április 18.

A TOP-6.8.2-15-DU1-2016-00001 "DUNA-MUNKA-TOP Helyi foglakoztatási együttműködés Dunaújváros és járási területén” című projekt keretében kerül megrendezésre a Dunaújvárosi Járási Foglalkoztatási Fórum és Paktum ülés április 24-én, szerdán.

Csütörtökön elmarad az adó és számviteli tanácsadás

2019. április 16.

Betegség miatt csütörtökön elmarad Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló adó és számviteli tanácsadása a kamara székházában, a következőre május 2-án kerül sor a szokott időben, 14-től 16 óráig.

Eredményes évet zárt a városi kamara

2019. április 12.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Tükör című melléklete, mely a Dunaújvárosi Hírlapban jelenik meg, új számmal jelentkezett: beszámoló a kamara éves rendes küldöttgyűléséről, az ott átadott Dunaújváros Kézművességéért Díjakról, az elismert szakemberek életpályájáról.

Robotika 2: a jövő elkezdődött

2019. március 28.

A Vállalkozók Rácalmásért Egyesület április 6-án negyedik alkalommal rendezi meg a Jankovich Kúriában a Tavaszi Vásárt, amelynek témája már második alkalommal – a tavalyi sikeren felbuzdulva – a robotika. Program és kedvcsináló interjú.

Szakma Sztár Fesztivál – aranyéremmel!

2019. március 18.

Nincs Szakma Sztár Fesztivál dunaújvárosi siker nélkül, így élünk már sok éve! Az idei esztendőben Sörös Patrik (Dunaferr) ipari gépész bizonyult szakmájában az ország legjobbjának. Benedek Gábor, Witt Patrik és Kovács Alexandra lemaradtak a dobogóról, de büszkeségünkből nekik is jut! – a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum híre.

Állásbörze-Karriernap április 9-én

2019. március 5.

A "DUNA-MUNKA-TOP Helyi foglalkoztatási együttműködés Dunaújváros és a járás területén" (TOP 6.8.2-15-DU1-2016-00001) elnevezésű EU-s projekt keretében, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Kormányhivatal, a Dunaújvárosi Egyetem, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével ÁLLÁSBÖRZE-KARRIERNAP szervez 2019. április 9-én (kedd) Dunaújvárosban.

Színes és elegáns ünnepi este volt a szombati kamarai bál

2019. február 11.

Az idei vállalkozók bálját megnyitó beszédében Králik Gyula, a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Széchenyi István egy kisebb vállalkozás, vagy éppen egy cégbirodalom működtetéséhez szükséges gondolatát idézte: „Egynek minden nehéz, soknak, semmi sem lehetetlen”. Mint hozzáfűzte: „Közös erőfeszítések vezetnek a nagy álmok megvalósításához” – Dunaújvárosi Hírlap tudósítása + képgaléria!

Támogatott gyakorlati oktatói képzés és vizsgáztatás

2019. február 1.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara a szakképzési törvényben meghatározott feladataként 2019-ben gyakorlati oktatói képzést és vizsgáztatást szervez - meghatározott keretszámmal – támogatott formában.

NAV előadás a 2019. évi törvénymódosításokról

2019. január 15.

2019. évi törvénymódosítások címmel tartanak előadást a városi kamara által szervezett rendezvényen a NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatósága Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztályának munkatársai 2019. február 5-én (kedden) 9.00 órától.

E-ügyintézés és cégkapu a gyakorlatban

2019. január 8.

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ezúton tisztelettel meghívja Önt az „E-ügyintézés és cégkapu a gyakorlatban” című előadására 2019. január 28. (hétfő) 10.00 órára.

Ügyfélfogadás csütörtökön 12 óráig

2019. április 18.

Tisztelt ügyfeleink, április 18-án, csütörtökön 12 óráig tart nyitva székházunk, addig tudjuk Önöket fogadni. Az ünnep után, kedden már normál nyitva tartással várjuk ügyfeleinket!

Körforgásos gazdaság – az Európai Unió kiemelt projektje

2019. április 16.

A Dunaújvárosi Marketing Klub és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara közös rendezvényén, 2019. április 25-én, csütörtökön 14 órától dr. Borosnyay Zoltán, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége ügyvezetőjének az előadását hallgathatják meg a kamara székházában (Latinovits Z. u. 10.), a rendezvény ingyenes.

Szakmák éjszakája 2019

2019. április 10.

Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján ezt az élményt kínálják: a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum minden tagintézménye várja az érdeklődőket 2019. április 12-én 18 órától 22 óráig. Kattintson, és mindent megtud az idei Szakmák éjszakája dunaújvárosi programjairól.

BÍRÓSÁGI ÜLNÖKVÁLASZTÁS 2019

2019. március 27.

Magyarország köztársasági elnöke a 2019. évi bírósági ülnökválasztást 2019. március 7. napja és 2019. április 30. napja közé eső időtartamra tűzte ki. Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése az Országos Bírósági Hivatal elnöke által közzétett adatok alapján a Székesfehérvári Törvényszékre 1 fő törvényszéki ülnököt, 3 fő fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnököt, a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra (székhelye: Székesfehérvár) 7 fő munkajogi perekben eljáró ülnököt, a Dunaújvárosi Járásbíróságra 10 fő fiatalkorúak büntetőügyeiben eljáró ülnököt választhat meg.

Átalakul az innovációs pályázatok rendszere

2019. március 5.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) Országos Innovációs Fórumot szervezett Magyarország újjá szerveződő innovációs ökoszisztémájának bemutatása, valamint a megújuló KFI pályázati rendszerrel kapcsolatban felmerülő igények felmérése céljából huszonöt helyszínen. A helyi szakmai fórum megszervezéséhez a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara munkája járult hozzá.

Bemutatjuk az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjjal kitüntetett cégeket

2019. február 15.

Megjelent a Gazdasági Tükör új száma a Dunaújvárosi Hírlapban, melyben többek között az országos innovációs roadshow február 28-ai dunaújvárosi eseményéről, az induló mesterképzésről és gyakorlati oktatói képzésről jelent meg írás, valamint az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjjal kitüntetett cégek vezetőivel készültek interjúk.

Országos Innovációs Fórum Dunaújvárosban

2019. február 1.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) és a Magyar Kereskedelmi Iparkamara (MKIK) közösen szervez országos, a kis- és középvállalkozásokra fókuszáló szakmai rendezvénysorozatot Országos Innovációs Fórum címmel, amely 2019. február 28-án Dunaújvárosba is ellátogat.

Újabb támogatott mesterképzés indul a kamaránál

2019. február 1.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara a szakképzési törvényben meghatározott feladataként 2019-ben mesterképzést és vizsgáztatást szervez – meghatározott keretszámmal – támogatott formában.

Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) a gyakorlatban

2019. január 11.

A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét lesz Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) a gyakorlatban címmel előadás a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, időpont: 2019. január 23. (szerda) 14.00 óra.

Véradás a kamara székházában

2019. január 3.

A Magyar Vöröskereszt dunaújvárosi szervezete véradásra hívja a mások életének megmentésében segíteni kívánó önkénteseket 2019. január 10-ére, csütörtökre (14-től 17 óráig) a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházába (Latinovits Z. u. 10.).