Üdvözöljük a

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100%-os hiteldíj-támogatással az idei jég- és fagykárt elszenvedett agrárvállalkozások részére! | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel akár 100%-os hiteldíj-támogatással az idei jég- és fagykárt elszenvedett agrárvállalkozások részére!

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2017. november 17.

A kedvezőtlen időjárás miatt kárt szenvedett és a jogosultsági feltételeknek megfelelő agrárvállalkozások részére magasabb összegű (akár teljes) hiteldíj-támogatás jár az Agrár Széchenyi Kártya ún. „jégkár2” Konstrukciója keretében a 2017. augusztus 8. és 2017. december 31. között létrejött hitelügyleteik teljes futamidejére.

Akár

ü  100% kamattámogatás

ü  100% kezességi díjtámogatás

ü  100% kezelési költségtámogatás

ü  100% költségtámogatás (pl. bírálati, regisztrációs, közjegyzői, értékbecslési díj)

 

A vonatkozó rendeletben meghatározottak szerint Önnek - a „jégkár2” jogosultsági feltételek fennállása, pl.:a vonatkozó rendelet szerinti települések valamelyikén, mint székhelyen/telephelyen/fióktelepen történő gazdálkodás (főtevékenység) esetén - most lehetősége van az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció keretében olyan folyószámlahitelt igényelnie, amelyhez az állam akár 100%-os kamat-, kezességi díj-, illetve kezelési költségtámogatást, valamint egyéb költségtámogatást biztosít a rendelkezésre álló szabad támogatási keret függvényében legfeljebb a Vállalkozás rendelkezésére álló ültetvény minősítésű földterület minden megkezdett hektárja után 1 000 000 Ft igénybevett hitelösszegig. (Az e fölötti hitelkeretre a normál Agrár Széchenyi Kártyához biztosított támogatások járnak.)

 

Amennyiben Önnek még nincs Agrár Széchenyi Kártyája, de érdekli vállalkozását egy kedvezményes feltételrendszerű, a vonatkozó rendeletben leírt feltételeknek történő megfelelés esetén akár teljesen kamat-, díj- és költségmentes, legfeljebb három éves futamidejű folyószámlahitel igénybevételének a lehetősége, úgy kérjük, hogy a hitelkérelmi dokumentáció összeállítása előtt forduljon a területileg illetékes Regisztráló Irodáink valamelyikéhez, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a kérelem benyújtásával kapcsolatos további információkkal.

 

Az érdeklődők az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukcióról, azon belül a fenti támogatás igénybevételének feltételeiről részletes tájékoztatást munkatársunktól kaphat!