Üdvözöljük a

Amit az új európai uniós Adatvédelmi Rendeletről tudni kell! | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Amit az új európai uniós Adatvédelmi Rendeletről tudni kell!

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2018. május 7.

Újabb tájékoztató fórumot tart a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Amit az új európai uniós Adatvédelmi Rendeletről tudni kell! címmel 2018. május 15-én (kedden) 14.30 órától. Helyszín: Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székháza (Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10.). A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Óriási meglepetés érheti azokat a vállalatokat, amelyek félvállról veszik a hamarosan hatályba lépő       új uniós adatvédelmi változásokat, amelyek jelentős jogi és technikai feltételeket is támasztanak. Bár a jogalkotó két év átmeneti időt adott a felkészülésre – ami nemsokára lejár -, mégis sokan lehetnek olyanok, akiket meglepetés érhet, ha később a törvény lesújt rájuk, mivel most nem is gondolják, hogy a jogszabály hatálya alá tartoznak, így nem is foglalkoznak ezzel a kérdéssel. A témában ingyenes konferenciát szervez a kamara 2018. május 15-én.

 

 Program:

 

14:15– 14:30  Regisztráció

14.30-16.00  Adatvédelem és GDPR a vállalatnál.

Előadó: Dr. Dósa Imre - Szakterülete az adatvédelem és adatbiztonság integrációjával biztosított megoldások kialakítása, tesztelése, az adatvédelmi ismeretek oktatása.    

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2018. május 14-ig szíveskedjen jelezni, a                  25/502-060 (0-ás gomb) telefonszámon vagy az dkik@dkik.hu  e- mail címere.

 

Csatolt állományok: