Üdvözöljük a

Google alapképzés: táguló digitális világ | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Google alapképzés: táguló digitális világ

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2018. május 9.

A kis- és középvállalkozások digitális felkészültségének javítását fontos feladatának tekinti a városi kamara, így folyamatosan szerveznek ilyen jellegű előadásokat, oktatásokat, legutóbb ismét a Google részvételével.

A digitális világ, az online tér teljesen megváltoztatta a marketingeszközöket is, rendkívül hatékony megoldásokat kínálnak az új módszerek a vállalkozások számára. Ezek használatával egy kisebb vállalkozás is gyorsan, költséghatékonyan tudja elérni vevőit, és vásárlásra késztetni őket. Ezen eszközök megismerése, megfelelő működtetésének elsajátítása, a digitális kompetenciák erősítése azonban egy kisebb vállalkozás számára nagy kihívást jelenthet a napi működés mellett.

 

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara ezért az elmúlt években számos rendezvényt szervezett a témában. Hogy a legaktuálisabbakat említsük, több előadás foglalkozott már az új uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) életbe lépésével kapcsolatos tudnivalókkal, május 15-én is lesz egy ilyen előadás. Három előadást is tartott már a Google a Digital Workshop keretében a helyi kamara meghívására, az általános tartalmú tájékoztatókat most egy háromórás intenzív oktatás követte. Egy Adwords-Analytics alapképzés, amelyen a résztvevők (az előre megadott húsz fős létszámot hamar betöltötték az előzetesen regisztrálók) saját számítógépükön követhették, hogyan állíthatják be online hirdetéseiket különböző felületeken, és hogyan mérhetik azok hatékonyságát. Az alapképzést egyrészt a haladók számára tartott képzés követi majd, illetve hasonló, a digitális világban való tájékozódást segítő rendezvények, érdemes tehát figyelni a helyi kamara honlapját, illetve követni a Facebook oldalt!