Üdvözöljük a

Könyvelőkkel a duális képzésért | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Könyvelőkkel a duális képzésért

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2018. október 18.

„Könyvelőkkel a duális képzésért” címmel egész napos, ingyenes programot tart a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara 2018. október 29-én, hétfőn 9-16 óráig. A rendezvény célja a gyakorlati képzés folytatásával összefüggő mindazon ismeretek és praktikus információk átadása, amelyek gazdasági ellenőrzési szempontból is biztosítani tudják a tanulók foglalkoztatásával kapcsolatos feladatok szabályszerű ellátását.

Helyszín: Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházának konferenciaterme (2400 Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10.). Előadó Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló, a városi kamara gazdasági szakértője.

 

A programot elsősorban a vállalkozások könyveléssel, bérszámfejtéssel foglalkozó gazdálkodási és hr szakembereinek, valamint ezzel a feladattal megbízott külső vállalkozóinak szervezik. A felkészítést nemcsak azoknak a gazdasági szakembereknek ajánlják, akik már együttműködő partnerei a kamarának a duális képzés terén, hanem azon gazdálkodó szervezetek képviselőinek is, akik még csak fontolgatják a gyakorlati képzésbe történő bekapcsolódást.

 
A rendezvényre a csatolt fájlban található jelentkezési lap kitöltésével és a szakkepzes.andrea@dkik.hu e-mail címre történő visszaküldésével lehet jelentkezni. Bármilyen további kérdés esetén állunk rendelkezésére a 25/501-951-es telefonszámon.