Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti delegáció Tajvanra szállástámogatással

2019. január 10.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara delegációt szervez a 2019-es ,,Smart City Summit & Expo’’ rendezvény kapcsán Tajvanra 2019. március 26-30. között, melyre a tajvani partnerek megfelelő létszámú jelentkező esetén szállástámogatást is biztosítanak.

Magyar-Német Üzleti Fórum és a Magyar-Német Tagozat éves közgyűlése

2018. október 9.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának szervezésében valósul meg 2018. október 16-án, kedden 14 órától az MKIK székhelyén Magyar-Német Üzleti Fórum és a Magyar-Német Tagozat éves közgyűlése. Az eseményre a németországi üzleti lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozásokat várják.

Lengyel kovácsüzem megvételi lehetősége

2018. augusztus 22.

A budapesti Lengyel Nagykövetségről érkezett tájékoztató levél a Liberty Forging Europe ipari csoport működő kovácsüzem megvételi lehetőségére vonatkozó felhívásról.

Osztrák kereskedelmi ügynöki üzletember találkozó

2018. augusztus 8.

Az Ausztriai Kereskedelmi Ügynökök Kamarai Szakszövetsége,  a Bécsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági Osztálya és a Győr- Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében valósul meg üzletember találkozó 2018. október 18-án, Győrben a GYMSKIK székhelyén. Témák: építőipar, bútor-lakberendezés, egészségipar, csomagolóanyagok.

Eurázsiai Vízügyi Konferencia Budapesten

2018. július 26.

Az Ázsiai-Európai Vízügyi Együttműködés (ASEM Water) több mint 50 tagországát képviselő magas rangú állami, kormányzati vezetőknek, az eurázsiai vízipari, tudományos és technológiai intézetek, szakmai szövetségek, ipari kamarák, nemzetközi pénzügyi intézmények legfelsőbb vezetőinek és szakértőinek részvételével Eurázsiai Vízügyi Konferencia kerül megrendezésre Budapesten 2018. szeptember 13-14-én.

MKIK Magyar-indiai üzleti szeminárium

2018. június 19.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében valósul meg június 26-án Budapesten a magyar-indiai üzleti szeminárium, mely az India EU Kereskedelmi és Iparkamarák Tanácsának látogatásához kapcsolódik. Jelentkezési határidő: június 22. A jelentős üzletemberekből álló, 15 fős delegációt a TATA Consultancy alelnöke vezeti, tagjai főleg autó- és gépipari vállalkozások.

Fókuszban a kereskedelmi mérleg és beszállítói konferencia

2018. május 8.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház, a Kingfisher Group és az MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat Kft. aradi irodája közös szervezésében rendeznek üzletember-találkozóval egybekötött beszállítói konferenciát Budapesten. A rendezvény időpontja: 2018. május 16. (szerda) 10.00 óra, jelentkezési határidő május 10.

Megjelent az MKIK EU Hírlevél idei hatodik száma

2018. április 20.

Az MKIK EU Hírlevél aktuális számában, a Fókuszban az Unió rovatban „Körkörös gazdaság – üzleti delegáció Indiába” címmel készítettek összefoglalót. A hírlevél tovább katintva letölthető, illetve on-line lapozható formátumban is olvasható a következő honlapon: 2018/6. szám.

Thaiföldi kiállítások: vonzó üzleti lehetőségek

2018. március 19.

A Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségének Kereskedelmi Képviselete tisztelettel meghívja Dunaújváros megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara tagvállalatait, hogy látogassanak el Délkelet - Ázsia vezető nemzetközi szakkiállításaira, amelyek számos vonzó üzleti lehetőséget kínálnak a magyar üzletemberek számára.

MKIK EU Hírlevél 2018/3. szám

2018. március 2.

Megjelent az MKIK Brüsszeli EU Képviseletének soron következő elektronikus hírlevele (2018/3. szám), a Fókuszban az Unió rovatban „A Brexit következményei az uniós vállalkozásokra – hogy állnak a tárgyalások?” címmel készítettek összefoglalót. A cikk mellékletében található hírlevél online lapozható formátumban is olvasható a következő honlapon: 2018/3. szám.

Magyar-Szlovák Üzleti Fórum Komáromban

2018. november 8.

Magyar-Szlovák Gazdasági Együttműködési Kérdések Vegyes Bizottságának 4. üléséhez kapcsolódóan 2018. november 22-én Üzleti Fórum, valamint B2B találkozók szervezésére kerül sor Komárom városában. Bővebb információkat itt talál az eseményről!

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 5. együttes ülése Havannában és a 36. Havannai Nemzetközi Vásár

2018. augusztus 22.

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 2018. október 26-án délelőtt tartja 5. együttes ülését Havannában. A rendezvényt a Kubai Kereskedelmi Kamara szervezi, együttműködve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával. Az ülést közvetlenül a 36. Havannai Nemzetközi Vásár (FIHAV 2018) előtt szervezik annak érdekében, hogy a rendezvényen részt vevő magyar cégek egyben kiállítóként is megjelenhessenek a következő héten kezdődő vásáron.

Szakmai út Bajorországba startup vállalkozások számára

2018. augusztus 13.

A Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakmai utat szervez Bajoroszágba. A 2018. november 12-15. között lebonyolításra kerülő útra startup vállalkozások, multiplikátorok, inkubátorházak, kockázati tőkekezelők és egyéb, a startup ökoszisztémában tevékenykedők jelentkezését várják.

Nemzetközi MSME képzés Indiában

2018. július 27.

Az Indiai Külügyminisztérium jóváhagyásával az NI-MSME 2018-19-ben 10 nemzetközi vezetőfejlesztési programot indít 4 különböző fázisban. A 8 illetve 12 hetes időtartamú angol nyelvű képzések helyszíne az NI-MSME campus, az indiai Haidarábádban. Az interaktív tréningek során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudást sajátítanak el, esettanulmányokat oldanak meg neves és tapasztalt szakértők iránymutatásával.

Üzleti delegáció az Egyesült Arab Emírségekbe

2018. július 20.

Üzleti delegáció utazik az Egyesült Arab Emírségekbe a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozatának szervezésében 2018. november 5-9-én, a helyszínek: Dubaj, Abu-Dzabi, Sharjah. A kiutazó üzleti delegáció célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése.

MKIK Magyar-Német Tagozat konzultációja

2018. június 6.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata 2018. június 25-én konzultációt szervez a németországi külgazdasági attasék részvételével Budapesten az MKIK-ban.

Bolgár, horvát, román, szlovák hírek, üzleti lehetőségek

2018. április 25.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi Igazgatóságától kapta kamaránk amellékletekből letölthető üzleti lehetőségeket, híreket.

Gazdasági fórum és B2B-találkozó Bécsben

2018. április 3.

Az Osztrák Gazdasági Kamara és az Enterprise Europe Network szervezésében rendezik meg a Chances and Challenges in Central Europe című gazdasági fórumot és B2B-találkozót Bécsben.

Fókuszban a külpiacok - MKIK külgazdasági évnyitó konferencia

2018. március 2.

Fókuszban a külpiacok külgazdasági évnyitó konferenciát szervez a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara március 20-án. A rendezvény célja, hogy iránymutatást adjon az aktuális globális gazdasági folyamatokról és az előttünk álló külgazdasági kihívásokról, valamint tájékoztatást nyújtson a külpiacok nyújtotta lehetőségekről mind a kezdő exportőrök, mind a már tapasztalt, de új piacokat kereső vállalatok számára.

Magyar-Német Üzleti Fórum

2018. március 1.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának szervezésében valósuló meg a „Német exportorientált magyar vállalkozások gyakorlati tapasztalatai a munkaerőhiány kezelésében” című üzleti fórum március 7-én Budapesten.