Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar-Moldovai Üzleti Fórum

2019. április 18.

A Magyar-Moldovai Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság (GVB) negyedik ülésére– Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár és Ms. Iulia Costin államtitkár társelnökletével ¬2019. május 7-8-án kerül sor Kisinyovban, Moldovában.

Üzleti lehetőségek Malajziában

2019. március 28.

Az MKIK a Malajzia Egyesített Kínai Kereskedelmi és Iparkamara látogatásának alkalmából üzleti szemináriumot szervez a Malajzia iránt érdeklődő vállalkozások részére ,,Üzleti lehetőségek Malajziában’’ címmel április 5-én Budapesten.

Üzleti lehetőségek Japánban

2019. március 4.

2019. március 19-én üzleti szeminárium kerül megrendezésre a Japán Nagykövetség, a Japan External Trade Organization (JETRO) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, „Üzleti lehetőségek Japánban” címmel Budapesten.

8. Kína-KKE Együttműködési Fórum

2019. február 27.

2019. április 10-12 között kerül megrendezésre a 8. Kína-KKE Együttműködési Fórum, ‘’8th 16+1 Summit, Meeting of Heads of Government of Central and Eastern European countries (CEEC) and PR China’’ címmel Dubrovnikban, Horvátországban.

Szakmai út Németországba: Energiahatékonyság az iparban

2019. február 15.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) a berlini székhelyű Energiewaechter GmbH–val együttműködésben szakmai utat szervez Németországba vállalatvezetők, energetikusok, illetékes szakmai szervezetek képviselői, valamint politikai és gazdasági döntéshozók számára 2019. május 20-23. között.

Részletes információk, program és jelentkezési lehetőség az alábbi linken keresztül elérhető: Szakmai út Németországba.

MKIK üzleti delegáció a Hannover Messe kiállításra

2019. február 12.

Üzleti delegáció utazik a Hannover Messe kiállításra a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának szervezésében, időpont: 2019. március 31. - április 3. A Németországba kiutazó üzleti delegáció célja az országok vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása, az Ipar 4.0 németországi eredményeinek megismerése.

A német csomagolási törvény módosítása

2019. február 11.

A német Csomagolási Törvény (Verpackungsgesetz – VerpackG) módosításra került és 2019. január 1-el hatályba léptek a változtatások, melyek minden csomagolóanyag gyártóra és forgalmazóra vonatkoznak, akik Németországban forgalmaznak termékeket.

Magyar-Szlovák Üzleti Fórum Komáromban

2018. november 8.

Magyar-Szlovák Gazdasági Együttműködési Kérdések Vegyes Bizottságának 4. üléséhez kapcsolódóan 2018. november 22-én Üzleti Fórum, valamint B2B találkozók szervezésére kerül sor Komárom városában. Bővebb információkat itt talál az eseményről!

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 5. együttes ülése Havannában és a 36. Havannai Nemzetközi Vásár

2018. augusztus 22.

A Magyar-Kubai Üzleti Tanács 2018. október 26-án délelőtt tartja 5. együttes ülését Havannában. A rendezvényt a Kubai Kereskedelmi Kamara szervezi, együttműködve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával. Az ülést közvetlenül a 36. Havannai Nemzetközi Vásár (FIHAV 2018) előtt szervezik annak érdekében, hogy a rendezvényen részt vevő magyar cégek egyben kiállítóként is megjelenhessenek a következő héten kezdődő vásáron.

Szakmai út Bajorországba startup vállalkozások számára

2018. augusztus 13.

A Német-Magyar Ipar és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakmai utat szervez Bajoroszágba. A 2018. november 12-15. között lebonyolításra kerülő útra startup vállalkozások, multiplikátorok, inkubátorházak, kockázati tőkekezelők és egyéb, a startup ökoszisztémában tevékenykedők jelentkezését várják.

Üzleti lehetőségek Montenegróban

2019. március 28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata szervezésében valósul meg az „Üzleti lehetőségek Montenegróban” elnevezésű rendezvény április 12-én Budapesten. A program keretében Veljko Milonjić, a Montenegrói Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért és kulturális együttműködésért felelős igazgatója tart előadást. A rendezvény a montenegrói piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a montenegrói üzleti környezetről, az együttműködés fejlesztésének módjairól, a montenegrói befektetési lehetőségekről.

Információk a BREXIT várható hatásairól

2019. március 18.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara folyamatosan gyűjti az Egyesült Királyság várható Európai Unióból történő kilépéséről (BREXIT) szóló információkat, melyeket egy menüpontban gyűjtenek össze oldalukon.

Üzbég üzleti fórum

2019. február 27.

A Magyar-Üzbég Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) következő, negyedik ülésére – Dr. Ponevács-Pana Petra, beruházások ösztönzéséért felelős helyettes államtitkár elnökletével és Eliar Ganyijev az Üzbég Köztársaság Elnöki tanácsadójának társelnökletével – 2019. március 5-6. között kerül sor Budapesten.

Magyar-török üzletember-találkozó Budapesten

2019. február 26.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata szervezésében kerül sor magyar–török üzletember találkozóra a Musi Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából Budapesten március 12-én.

Bútor- és faipari nemzetközi üzleti rendezvények

2019. február 15.

Március 26-30-án a szófiai Inter Expo Center Vásárközpontban sor kerül a Technomebel bútoripari és faipari szakkiállításra, amelyre a szervezők szívesen várnak magyar résztvevőket is. Ungváron (Ukrajna) pedig a Kárpátaljai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2019. március 28-29-én nemzetközi üzletembertalálkozó kerül lebonyolításra fakitermelés, fafeldolgozás, faipari gépek és technológiák, bútor és faipari termékek, bútorkellékek témakörökben.

Macrorrueda Bicentenario: Kolumbia iránt érdeklődőknek

2019. február 12.

A ProColombia importőröknek szóló meghívóját a Macrorrueda Bicentenario című eseményre – melyet 2019. április 3-5. között rendeznek meg Bogotában – a budapesti kolumbiai nagykövetség juttatta el az MKIK részére. Az üzletember-találkozóra a kolumbiai termékek és szolgáltatások iránt érdeklődő cégek jelentkezését várják a világ minden részéről.

Üzleti delegáció Tajvanra szállástámogatással

2019. január 10.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara delegációt szervez a 2019-es ,,Smart City Summit & Expo’’ rendezvény kapcsán Tajvanra 2019. március 26-30. között, melyre a tajvani partnerek megfelelő létszámú jelentkező esetén szállástámogatást is biztosítanak.

Magyar-Német Üzleti Fórum és a Magyar-Német Tagozat éves közgyűlése

2018. október 9.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának szervezésében valósul meg 2018. október 16-án, kedden 14 órától az MKIK székhelyén Magyar-Német Üzleti Fórum és a Magyar-Német Tagozat éves közgyűlése. Az eseményre a németországi üzleti lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozásokat várják.

Lengyel kovácsüzem megvételi lehetősége

2018. augusztus 22.

A budapesti Lengyel Nagykövetségről érkezett tájékoztató levél a Liberty Forging Europe ipari csoport működő kovácsüzem megvételi lehetőségére vonatkozó felhívásról.

Osztrák kereskedelmi ügynöki üzletember találkozó

2018. augusztus 8.

Az Ausztriai Kereskedelmi Ügynökök Kamarai Szakszövetsége,  a Bécsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági Osztálya és a Győr- Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében valósul meg üzletember találkozó 2018. október 18-án, Győrben a GYMSKIK székhelyén. Témák: építőipar, bútor-lakberendezés, egészségipar, csomagolóanyagok.