Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021222324
262728    

Pályázati Kisokos: regisztráljon ingyenes pályázati hírlevelünkre

2015. február 25.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara és az Econoserve Pályázati Kft. felhívja figyelmét legújabb, ingyenes pályázati tanácsadói szolgáltatására! Hírlevél sorozatunkkal az a célunk, hogy önnek, mint városunk és kamaránk vállalkozójának hasznos és aktuális pályázati információkat nyújtsunk pályázatokról, pályázati feltételekről. Sorozatunk leveleit időközönként, a Kamarai Hírlevélen felül, az uniós pályázati információk megjelenéséhez igazítva szándékozunk kiküldeni. Pályázati hírleveleinket kizárólag azok számára küldjük, akik az alábbi regisztrációs lap kitöltésével önkéntesen iratkoznak fel hírlevelünkre!

2017 a fejlesztés éve!

2017. január 12.

A Goodwill Consulting Kft. irodát nyitott Dunaújvárosban, ahol  a helyi iparkamarával szoros együttműködésben, felkészülten várják a közép-dunántúli régió vállalkozásainak érdeklődését.

GINOP pályázat a rugalmas foglalkoztatás elterjesztésére – még július végéig

2016. július 14.

A Széchenyi 2020 Program keretében kiírásra került a „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” című pályázat. Első körben („A” komponens) a kiválasztott szervezetfejlesztők (a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség az Expander konzorcium tagjaként vesz részt a projektben) elvégzik a cégek ingyenes szervezeti átvilágítását, majd ezt követően a „B” komponensben azok a cégek pályázhatnak, akiket az „A” során átvilágítottak.

 

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban pályázat

2016. március 18.

A Széchenyi 2020 Program keretében kiírásra került „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” című pályázat (GINOP 5.3.2.), amelyben a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség is részt vesz, mint átvilágító szervezet.

Két új innovációs pályázat vállalkozások számára

2016. január 11.

Logisztikai szolgáltató központok fejlesztésének támogatása pályázat célja olyan logisztikai vállalkozások fejlesztése, amelyek hozzáadott érték-növekedési potenciállal bírnak, a fejlesztésük eredményeként a már meglévő üzleti infrastrukturális kapacitásaikat továbbfejlesztik, ezáltal növelve logisztikai szolgáltatásainak minőségét és nyújtott szolgáltatások körét. Az Innovációs Voucher felhívás célja a mikro-, kis- és közepes vállalkozások bevonása az innovációs láncba, másrészt a voucher segítségével igénybe vett K+F+I szolgáltatások révén a vállalkozások K+F+I tevékenységének intenzitása fokozódjék.

Kamarai elődások: innováció, pályázatok

2015. december 1.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az új uniós pályázati rendszerben kiemelt szerepet játszó innovációs projektek sajátosságairól és az aktuális pályázati információkról szóló előadásokat tartott hétfőn.

Új közbeszerzési törvény: szélesebb kört érint

2015. október 13.

Az új Közbeszerzési Törvény (2015. évi CXLIII. számú tv.) 5. § (3) bekezdése alapján bővül az ajánlatkérők köre, így a pályázók és nyertesek szélesebb körének kell majd a közbeszerzési törvény szerint eljárni a projektmegvalósítás során.

Pályázatok iparjog és vállalati K+F+I tevékenységek támogatására

2015. augusztus 26.

A két GINOP pályázat közül az Iparjog pályázat alapvetően Iparjogvédelmi, szellemi audit, és újdonságkutatási tevékenységeket támogat. A K+F+I pályázat az ipari kutatásokat és a kísérleti fejlesztéseket támogatja.

20 milliárd forintos keretemelés a gépbeszerzési pályázat esetén

2015. július 15.

Július 9-től nyújthatják be pályázataikat a mikro-, kis-, és közepes vállalkozások a termelési kapacitásbővítést célzó (GINOP 1.2.1-15), és az általános kapacitásbővítést célzó (GINOP 1.2.2-15) pályázati felhívásokra. Az első pályázat esetében 65 milliárd, míg a második esetében 20 milliárd forintnyi forrás áll a pályázók rendelkezésre.

Újabb vállalkozásfejlesztési pályázatok jelentek meg!

2015. június 10.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 2015. évre szóló fejlesztési keretében a Kormány közzétett két újabb, alapvetően gépbeszerzést támogató vállalkozásfejlesztési pályázati felhívást.

Aktuális pályázati információk

2017. július 7.

Nem könnyű feladat a vállalkozások számára a lehetőséget kínáló GINOP pályázatok figyelése, így összegyűjtöttük az aktuális pályázati felhívásokat, kiemelve közülük a felfüggesztésre kerülteket. Informálódjanak a lehetőségekről, keressenek igényeiknek megfelelő pályázatíró szakcéget, és pályázzanak!

Mindent az EU pályázatokról – 2017-ben is közel a segítség!

2017. január 10.

Tájékoztató a Miniszterelnökség irányítása alatt működő Széchényi Programiroda ingyenes szolgáltatásairól, aktuális EU-s támogatási lehetőségekről!

Módosított pályázati menetrend GINOP – 2016

2016. április 18.

A Kormány 1201/2016. (IV. 15.) Korm. határozata a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozat módosításáról alapján (Magyar Közlöny 2016. évi 53. szám) – pdf-ben az összefoglaló táblázat!

Megjelent a GINOP 2016. évi pályázati menetrendje

2016. január 26.

A Magyar Kormány a 1006/2016. (I. 18.) Kormány határozatban közzétette a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, a GINOP 2016. évre szóló fejlesztési keretét, amelynek következtében ismerté vált az idei éves pályázati felhívások megnevezése, a várható megjelenés ideje és azok keretösszege. A megjelent menetrendből szakértő partnercégünk összegyűjtötte azokat a pályázati felhívásokat, amelyekre a vállalkozások 2016-ban pályázhatnak, a tájékoztató PDF a mellékletből tölthető le.

Tájékoztató a „Nők 40+” központi munkaerő-piaci program indításáról

2016. január 6.

A program céljaaz álláskeresőként nyilvántartott és döntően koruk miatt elhelyezkedési esélyekkel nem rendelkező nők foglalkoztatásának elősegítése, ezzel együtt a nyugdíjba vonulásukhoz szükséges hiányzó jogosultsági idő megszerzése.

GINOP-2.1.7-15 – Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés

2015. november 4.

Október 30-án a pályázati portálon megjelent az újabb innovációs tartalmú pályázati felhívás. A GINOP-217 azonosító számú, Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés című pályázatban kísérleti fejlesztésre, eszközbeszerzésre, immateriális javak beszerzésére, hazai és külföldi szabadalmi oltalom megszerzésére, hazai és külföldi vásárokon való megjelenésre, tanácsadás igénybevételére lehet támogatást igényelni a 20 milliárd forintos keretösszeg terhére. A fejlesztési elképzelések megvalósításához 10 és 130 millió forint között lehet támogatást igényelni 45 és 70% közötti támogatási intenzitással az egyes tevékenységek függvényében. A pályázatok benyújtására 2015. december 15-től lesz lehetőség.

Megjelent a GINOP 2015. évi pályázati menetrendje

2015. október 7.

A szeptember 29-én, a kormányzati portálon megjelent közleményt, valamint másnap a Pályázatírók és Projektmenedzserek Országos Szövetsége (PÁTOSZ) által szervezett pályázati konferencia minisztériumi előadói által is elmondottakat követően a kormányzat módosította a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, a GINOP 2015. évre szóló fejlesztési keretét. A Magyar Közlöny október 6-i számában közzétett 1716/2015. (X. 6.) Korm. határozat alapján az idei évben mintegy 30 pályázat jelenik meg a GINOP keretében, amelyekből várhatóan mintegy a felére nyújthatnak be pályázatot közvetlenül a vállalkozások.

Hírlevél a interregionális és transznacionális programokról

2015. augusztus 4.

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. hírlevele a 2007-13-as periódus keretében magyar részvétellel megvalósuló interregionális és transznacionális programokról.

Széchenyi Kártya Program – jelentős újdonság az uniós pályázatokban!

2015. július 1.

Megjelentek a vállalkozások által leginkább várt új uniós pályázatok technológiafejlesztés, kapacitásbővítés és piacra jutás támogatására, és a pályázatokhoz mostantól automatikusan igényelhetők a Széchenyi Kártya Program uniós pályázatokhoz kapcsolódó hitelei.

Megjelent a 2015. év első vállalkozásfejlesztési pályázata!

2015. május 21.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 2015. évre szóló fejlesztési keretében a Kormány közzétette az idei év első vállalkozásfejlesztési pályázati felhívását.