Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021222324
262728    

Partnerkeresés: az amerikai American Seal and Engineering

2018. január 24.

Christopher Ball, Magyarország tiszteletbeli konzulja Connecticut államban, az amerikai American Seal and Engineering vállalat számára olyan innovatív technológiákat alkalmazó magyar üzleti partnert keres az energiaipar, a légi- és űripar, az autóipar, valamint a lézeripar területéről, amely alkalmas és kész kiterjeszteni működését az Egyesült Államokra.

Izraeli partnerkeresés

2017. december 4.

Az izraeli SodaStream vállalat, mely lakossági felhasználásra szánt széndioxid-dúsító gépek, valamint szirupok gyártásával foglalkozik, magyarországi szirupgyártó partnert keres a kelet-közép-európai piac ellátására.

Svéd gépipari cég magyarországi partnereket keres

2017. szeptember 4.

Svédországból, egy különböző felhasználási területekre (élelmiszeripar, hajózás, bányászat, légkondicionálás, hűtéstechnológia, gépipar-gyártástechnológia, stb.) ipari gépeket gyártó cég keres Magyarországról fémipari megmunkálással foglalkozó beszállítókat.

Partnerkeresés: tábla- és hirdetőrendszerek tervezése, kivitelezése

2017. június 19.

A Consystec – német székhelyű – vállalat magyarországi vezérképviselete keres partnereket Magyarországon innovatív eligazító rendszereik kiegészítőinek gyártásához.

Gyártót keresnek egy alkatrész előállítására

2017. március 28.

Egy marosvásárhelyi magyar vállalkozó kereste meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarát azzal, hogy gyártót keresnek egy alkatrészhez (részletek a csatolmányban), amelyet Nyugat-Európába szállítanának más alkatrészekkel együtt. Az éves darabszám: egymillió.

Dunaújvárosi plakáttérkép és online felület

2016. augusztus 1.

A Magyar Térképház Kft. komplex szolgáltatását igénybe véve városunk cégei lehetőséget kapnak helyi szintű offline és országos szintű online megjelenésre egyaránt.

Német cég keres élelmiszerekhez csomagolóanyagokat

2016. június 23.

Észak-rajna-vesztfáliai kis- és nagykereskedelmi cég keres élelmiszerekhez (előételek, csemegeáru) csomagolóanyagokat: nejlon dobozokat, tasakokat, műanyag poharakat tetővel.

Svédországi online játékbolt keres beszállítókat

2016. május 23.

A stockholmi külgazdasági attasétól érkezett az alábbi beszállítói lehetőség: Svédországi online játékbolt és játékimportőr háromkerekű gyermekbiciklik, futóbiciklik és gokartok gyártására beszállítót keres.

Német partner gyártócégeket keres

2016. március 3.

A DS Produkte GmbH Németország egyik legnagyobb importőre és nagykereskedelmi cége,  amely termékeit kiskereskedelmi úton, online megrendeléssel,  diszkont értékesítéssel, csomagküldéssel és teleshopping útján értékesíti.

KLM Raktár webáruház-szükségtelenné vált készletek értékesítése

2016. február 11.

A KLM Raktár Kft. létrehozta a KLM Raktár webáruházat, melynek célcsoportja vállalkozások, egyik célja feleslegessé vált, beragadt, megmaradt, felszámolt készletek értékesítése nagykereskedelmi ügynöki tevékenység formájában, másik célja kedvező vásárlási lehetőség biztosítása többek között tőkeszegény, induló vállalkozások számára.

Partnerkeresés - Frimo Hungary Kft.

2017. december 4.

A Frimo Hungary Kft. (a németországi Frimo vállalatcsoport tagja) belföldi partnereket keres a termékeinek gyártásához szükséges alkatrészek gyártására.

M7 Ipari Park - Pákozdon kkv-központ épül

2017. október 24.

Az elmúlt években Pákozd határában a régió, és a gárdonyi kistérség turisztikai célkitűzéseit maximálisan szem előtt tartva létesítette az M7 Ipari Parkot a 100 százalékban magyar tulajdonú Unione-C Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. Az ipari parkban már megépült egy 2000 négyzetméter alapterületű multifunkcionális Vállalkozói Csarnok, a hozzátartozó 500 négyzetméteres irodarésszel, amelyben irodák, raktár részek bérelhetők.

Beszállítói lehetőség magyar gyártók számára az OBI-nál

2017. augusztus 15.

Tájékoztatásul közöljük az OBI felhívását, miszerint magyar beszállítókat keres barkácsüzleteinek árufeltöltéséhez, a profiljukba tartozó összes termékkategóriában (Do It Yourself=DIY - barkács). A részletes terméklista angol nyelven a csatolmányban található. Az OBI elsődleges célja, hogy az együttműködésben résztvevő tartós, megbízható beszállítói kapcsolatokon keresztül jó ár/érték arányú termékekhez jusson, ezért szigorú kritériumok alapján választja ki a partnereit.

Munkavédelmi képviselők képzése – továbbképzés

2017. április 3.

OKJ Szám: Fktv. hatálya alá nem tartozó képzés – jelentkezés azonnal. A képzés célja: a továbbképzést elvégző jogosult és köteles a megválasztó munkavállalókat megillető jogok gyakorlására, kötelezettségek teljesítésére, ha azok munkahelyeit, munkavégzési folyamatait ellenőrzi, azok hatásának van kitéve.

Építőipari lehetőségek Svédországban

2017. január 19.

A Stockholmi Nagykövetség tájékoztatást küldött arról, hogy építőipari együttműködési lehetőségekről tárgyalt az Invest Stockholm Business Region AB, a város befektetésösztönzési ügynökség képviselőivel.

Poliuretán habot gyártó céget keresnek

2016. augusztus 1.

A malajziai külgazdasági attasé továbbította az MKIK részére az alábbi megkeresést, amelyben egy malajziai cég Magyarországon poliuretán hab gyártó céggel keres együttműködést.

Német vállalkozás bőripari gyártót keres Magyarországon

2016. május 23.

Észak-Rajna Vesztfáliában működő német vállalkozás bőripari gyártót – övek, pénztárcák, táskák vonatkozásában – keres Magyarországon. A termékek gyártása jelenleg Ázsiában történik. 2016 évre tervezett darabszám 60 000 pénztárca és 15 000 táska gyártása.

NEG Nemzeti Energiagazdálkodási Zrt. bemutatkozása

2016. május 10.

A NEG Zrt., mint az Magyar Fejlesztési Bank Zrt. irányítása alatt álló társaság, azzal a céllal került létrehozásra, hogy nemzeti tulajdonú ESCO szolgáltatóként szélesebb körben tegye elérhetővé a megtakarításokból finanszírozott energiahatékonysági beruházásokat. Emellett magas szakmai színvonalon energetikai tanácsadást és auditokat is képesek nyújtani partnereik számára.

Koreai cégek magyar partnert keresnek

2016. március 2.

A Koreai Nagykövetség Kereskedelmi Kirendeltsége (KOTRA Budapest) tájékoztatása szerint kiváló koreai cégek magyar partnert keresnek (autó- és gépipar, fűtéstech., víztisztítók-adagolók, autóalkatrészek)!

Egy hét Anglia itthon!

2016. február 1.

Ha vállalkozásában kihívást jelent a magabiztos, folyékony angoltudás megszerzése a kulcsfontosságú munkatársak, vezetők számára, egy újfajta módszer, az Angloville nyelvi sziget megoldást kínálhat az ön számára. 6 nap, 70 óra egyéni nyelvi tréning anyanyelviekkel Magyarországon, kamarai tagoknak kedvezménnyel.