Üdvözöljük a

Dunaújvárosi plakáttérkép és online felület | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Dunaújvárosi plakáttérkép és online felület

2016. augusztus 1.

A Magyar Térképház Kft. komplex szolgáltatását igénybe véve városunk cégei lehetőséget kapnak helyi szintű offline és országos szintű online megjelenésre egyaránt.

Jelenleg folyik a Dunaújváros Plakáttérkép szervezése, az ezen való részvétel kitűnő lehetőség a széles körben történő megjelenésre, a cégek folyamatos köztudatban tartására, a városhoz való kötődés erősítésére, hiszen a plakát számtalan forgalmas helyre kerül ki, ahol a lakosság és az üzleti élet képviselői hosszú időn át nap mint nap találkoznak vele. Ezáltal a munkavállalók toborzásában is segítséget nyújt.

 

A plakáttérképek Dunaújvárosban lesznek kihelyezve 600 példányban forgalmas helyeken, saját kihelyező hálózaton keresztül. A kihelyezésről dokumentáció készül, melyet a kiadó megoszt partnereivel, valamint időközben mennyiségi és minőségellenőrzést végeznek. A térkép hirdetései két évre szólnak.

 

A Magyar Térképház Kft. testvérvállalta által készített kiadvány mindemellett hajtogatott térkép formájában kereskedelmi forgalomba kerül.


A partnerek a laminált plakátból és a hajtogatott verzióból is kapnak tiszteletpéldányokat.

 

2015-től kezdve a 2GO HUNGARY hirdetői portállal (www.2gohungary.com) online felület kihasználása is biztosított a térképen szereplő cégek számára. Ennek célja a lakosság, az üzletfelek, a meglévő és leendő munkavállalók direkt elérése, tájékoztatása fontos információkról, ajánlatokról, naprakészen. A portálon való megjelenés önmagában is lehetséges, viszont egy közepes mezőméret választása esetén DÍJMENTES 2 éven keresztül.

 

Az oldal folyamatos promóciójának köszönhetően (fizetett hirdetések - Google Adwords; saját platformok: térképeken, alkalmazásokban; partnerekre indított Facebook kampányok), az organikus és direkt elérések száma folyamatosan nő.

 

További információk a www.terkephaz.hu oldalon olvashatók.

 

Az előző kiadvány a mellékletből letölthető!

Csatolt állományok: