Üdvözöljük a

M7 Ipari Park - Pákozdon kkv-központ épül | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

M7 Ipari Park - Pákozdon kkv-központ épül

2017. október 24.

Az elmúlt években Pákozd határában a régió, és a gárdonyi kistérség turisztikai célkitűzéseit maximálisan szem előtt tartva létesítette az M7 Ipari Parkot a 100 százalékban magyar tulajdonú Unione-C Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. Az ipari parkban már megépült egy 2000 négyzetméter alapterületű multifunkcionális Vállalkozói Csarnok, a hozzátartozó 500 négyzetméteres irodarésszel, amelyben irodák, raktár részek bérelhetők.

2016-ban a Nordikal Kft. telepített egy modern gyártó csarnokot az M7 Ipari Parkba, és a nyáron további 4 telek is értékesítésre került. Hamarosan megkezdődnek az építési munkálatok ezeken a területeken is.

 

Az ipari park közel 10 hektárnyi még szabad területe jó beruházási helyszín elsősorban a környéken megtelepedett multinacionális vállalkozások beszállítási lehetőségeihez, az autóipar, a feldolgozóipar, a gép és elektronikai vállalkozások szektorának és ennek logisztikai megoldásaihoz. Emellett az M7 Ipari Park Kft. lehetőséget kínál a régió azon kis- és középvállalkozásai számára is, akik a fejlődés és versenyképesség irányát a minőségi munkakörülmények és európai színvonalú termelés megteremtésének irányában látják. Erre mutatkozik ugyanis a legnagyobb igény a térségben, és ehhez találhatunk helyben jól kvalifikált munkaerőt is.

 

Az M7 Ipari Park Kft. által kínált telkek nemcsak áraiban lehetnek vonzóak a KKV-knak, de a megvásárolható telkek méretét illetően is. Más ipari parki területekhez képest lényegesen alacsonyabb belépési küszöböt határoztak meg (4300 nm2-től egészen 28 000 nm2-ig), és 5 500 Ft/m2 +ÁFA áron megvásárolhatók az összközműves telkek.

 

Az önkormányzat a további beruházások ösztönzése érdekében kedvező adózási környezetet is teremtet a betelepülő vállalkozásoknak. A helyi adók közül csak a helyi iparűzési adóval kell számolniuk, ami a Fejér megyei adatok ismeretében az egyik legalacsonyabbnak mondható.

 

További információk a www.M7iparipark.hu honlapon találhatóak, illetve kollégáinkkal személyesen is készséggel állunk rendelkezésükre.

 

Kapcsolat: Koller Péter, Telefon: +36-20-325-1942